Guldpaket

                           Prislista

Guldbrev 0 kr
Avgång 0 kr
Postgång 0 kr
Försäkring 0 kr

21 karat guld

Sälja 21 karat guld. Skall du sälja ditt guldsmycke av 21 karat guld så har du kommit rätt. Vi på Guldpaket betalar bra för ditt 21 karat guld!

Vår tjänst Guldpaket fungerar så att du ansöker om att sälja 21 karat guld i ansökningsformuläret, du behöver dock ej fylla i att du vill sälja 21 karat guld utan det räcker med att skicka in en ansökan om att få hem ett Guldpaket. När vi sedan tagit emot din ansökan så skickar vi iväg ditt guldpaket till din folkbokföringsadress. När du tar emot vårt guldpaket så skall du fylla i ett avtal. I detta avtal fyller du i information om de guldsmycken du vill sälja. I detta fall fyller du då i att du vill sälja 21 karat guld samt vad det är för typ utav smycke. Glöm ej att signera avtalet. Det medföljer dessutom en säkerhetspåse när du skall sälja 21 karat guld till oss. Du stoppar det/de guldsmycken du vill sälja i säkerhetspåsen, lägg sedan säkerhetspåsen innehållande dina 21 karat guld smycken som du vill sälja i det medföljande rekommenderade brevet och skicka detta till oss på Guldbrev.

Vi betalar porto och övriga avgifter som tillkommer. Din försändelse är försäkrat så du ej skall behöva vara orolig för dina 21 karat guld smycken!

När vi tagit emot ditt guld på 21 karat så värderar vi det, därefter betalar vi ut pengar till dig som du har inom 24 timmar. Du kan hela tiden på vår hemsida se vad vi betalar för 21 karat guld.

Ansök redan idag om ditt Guldpaket och få pengar imorgon!

Vi samarbetar med:
Posten Plusgirot SP


linje
1. Fyll i ansökan
linje1
  • Fyll i dina uppgifter

2. Ta emot brevet
linje1
  • "Hur man gör" broschyr.
  • Avtal & godkänd säkerhetspåse
  • Förbetalt returkuvert

3. Skicka in guldet
linje1
  • Få betalt inom 24 timmar efter värdering!
  • Guldet är försäkrat hela vägen!

Vi ger dig:
168 kr / gram
guldpris för 18 karats guld.

Kampanjpriser

24k
20k
18k
14k
315 kr / gram
177 kr / gram
168 kr / gram
132 kr / gram


Ingen värderingsavgift tillkommer.
Se villkor
» Läs mer om vår kampanj & ordinarie prislista
Guldsmed
Guldpaket  Sälja guld  Nordisktguld.se  Guldpunkten.se  Sälj guld  Guldpris Sitemap       Villkor